Workshops

De praktijk De Lichtcirkel heeft een interessant aanbod aan workshops en cursussen. Op deze pagina geven wij een korte omschrijving van de verschillende activiteiten. Er is een grote diversiteit in aanbod en er zijn geregeld nieuwe workshops naast de standaard maandelijkse groepsbijeenkomsten. We weten zeker dat er iets voor jou bij staat.

Voelen en contact maken.
Hoe maak ik contact met de ander en wat ervaar ik als de ander contact maakt met mij. Hoe werkt de energie. Wat doet het met mij. Hoe kan ik er anders in gaan staan. Een fantastische workshop die je na afloop anders tegen de wereld doet aankijken. Het is een doe workshop opgebouwd uit meerdere avonden.

Het schilderen van je eigen zielenportret.
Een dagworkshop, waarin je in de ochtend je eigen zielenportret schildert. Op wonderbaarlijke wijze zul je ervaren dat er stukken van je eigen proces zichtbaar worden in je eigen schilderij. Je hoeft niet te kunnen schilderen om deel te nemen aan deze workshop. Na de geheel verzorgde lunchpauze zullen Mirjam en Ellen in de middag alle schilderijen uitgebreid gaan lezen. Het mooie aan deze workshop is dat iedereen betrokken blijft bij ieder schilderij tot het laatste moment.

Een avond bij u thuis.
Wilt u een avond organiseren bij u thuis, op de vereniging of binnen uw eigen praktijk? In overleg komen wij naar u toe in het hele land. Ellen vertelt over de grote veranderingen in deze tijd en zal persoonlijke zielenboodschappen schrijven. In overleg kan een thema worden gekozen.

Spiritueel creatieve workshops.
Ieder seizoen zullen er verschillende creatieve workshops worden aangeboden. In iedere workshop zullen creativiteit en spiritualiteit samenkomen. Het doel van deze workshops is om zichtbaar te maken dat er een grotere bron bestaat waarin creativiteit rijkelijk kan vloeien. Dit is heel iets anders dan alleen vanuit je persoonlijkheid te werken, je kunt meer dan je DENKT.

Speciaal voor kinderen: Spirituele creatieve workshops.
Op een woensdagmiddag of zondagmiddag gaan de kinderen spelenderwijs 2 uur creatief aan het werk. Op verschillende manieren zullen de kinderen inzicht krijgen in het werken vanuit zichzelf. Terwijl de kinderen aan het werk zijn worden zij door Ellen geobserveerd. Na afloop worden de ouders uitgenodigd voor een gesprek van 10 minuten over hun kind.

Thema avonden.
Verschillende thema avonden zullen er worden aangeboden in het nieuwe seizoen.

- hoe gebruik je de scheppingskracht
- het ego ben je dat....
- wat is waarheid en wat niet
- autisme en hoogsensitiviteit
- voorbij de illusie
- veranderingen in de nieuwe tijd
- wie ben ik echt....

Lichtcirkelavonden
Een keer per maand zal er een spirituele bijeenkomst worden georganiseerd waar enkele gedichten zullen worden voorgedragen, een boodschap wordt doorgegeven vanuit de lichtwereld en enkele mensen een persoonlijke boodschap zullen ontvangen.

Persoonlijke boodschappen en doorgevingen avonden
Een keer per maand zal Ellen voor diegenen die zich hebben aangemeld een persoonlijke boodschap schrijven die deze avond zal worden uitgereikt. Tevens is er de mogelijkheid om een persoonlijke vraag te stellen.

Verschillende intuitieve ontwikkelingsavonden
Intuitie is het ontdekken van je innerlijke wijsheid. Belangrijke doelen van intuitieve ontwikkeling zijn een grotere mate van bewustwording en zelfkennis, het versterken van je innerlijk weten/ intuitie en het komen tot jouw persoonlijke bewustwording. Het is een natuurlijk creatief vermogen, dat bij een ieder aanwezig is. Wie diep in zichzelf kijkt, vindt daar de inspiratie die hij/zij nodig heeft. De ontvankelijkheid voor je intuitie is zeker te trainen. Wat is nu intuitie? Het is het innerlijk weten, dat niet gebaseerd is op denken en beredenering. Op de verschillende avonden worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld: Leren waarnemen. - Pendelen, engelenkaarten, wichelroede, foto en voorwerpen lezen - leren chanellen.


Aanbevolen links:
Spirituele gedichten / Zielenportretten

Copyright © 2012 De Lichtcirkel.
Webdesign by Mirjam Koster.

CheckStat