Mailtje sturen naar ellen.schouten@ziggo.nlWil je een doorgeving ontvangen?
Wellicht is een Persoonlijke Boodschap iets voor jou.
 
 
Uw "Persoonlijke Boodschap" ontvangen per post?
De boodschap wordt geschreven door Ellen
 
 
 
 
 
Een doorgeving speciaal voor jou
 
Zomaar .... of omdat je het even nodig hebt. Wat is het toch fijn om een persoonlijke boodschap te mogen ontvangen. Even een berichtje van iemand die over is of gewoon een bevestiging dat je het goed doet of dat je goed bent zoals je bent. Doorgevingen die gaan over jou. Jouw spirituele groei proces .... Jouw leven en jouw doel op aarde ...

Hoe?
Je kunt een boodschap aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen. Een boodschap ontvangen per post kost 20,= exclusief verzendkosten. Binnen vier weken zal de boodschap per post bezorgd worden.

Wat?
Jouw persoonlijke boodschap zal op de achterzijde van een grote postkaart worden geschreven. Een Postkaart waarop een afbeelding van een zielenportret (schilderij) geschilderd door Mirjam & Ellen.

Beurs aanbiedingen?
Wanneer wij op een beurs staan, kun je je persoonlijke boodschap ter plekke laten maken. Ter kennismaking kun je op een spirituele beurs je boodschap vaak ontvangen voor een aantrekkelijke beurs prijs. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beurs. Kijk in de agenda op de website voor de verschillende beursdata of de speciale "persoonlijke boodschappen" avonden.

Nog meer?
Informeer naar de mogelijkheden voor een avond op locatie of bij jou thuis. Per mail: info@lichtcirkel.org of per telefoon: 06 10483780

Ellen

 
Website schilderijen: www.thenowdimension.nl
Website gedichten:
www.spirituelegedichten.nl
Website De Lichtcirkel:
www.lichtcirkel.org
Wil je een Persoonlijke Boodschap aanvragen?
Vul dan het onderstaande formulier in! Ook voor andere vragen kun je hier terecht.


Naam:

E-mailadres:

Betreft:

Soort boodschap:

Aanmelden voor nieuwsberichten:

Een Persoonlijke Boodschap op kaart aanvragen kost 20,= inclusief verzendkosten. Een gesproken boodschap wordt verstuurd per email en is eveneens 20,= .


Bericht:
Problemen met het verzenden van dit formulier?
Gebruik dan deze speciale link (klik hier) voor het aanvragen van je persoonlijke boodschap. Vermeld in je mail je adres gegevens en of je een gesproken boodschap wilt ontvangen of een kaart met geschreven boodschap. Voor het gemakkelijk vindbaar maken van je email is het handig om in het onderwerp "AANVRAAG persoonlijke boodschap" te vermelden.