Agenda


Een keer in de maand een groepsbijeenkomst om te delen en samen te helen.Een groepsbijeenkomst waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten.
Het zijn steeds blokken van 5 keer van januari t/m mei, of van agustus t/m december op dinsdag of woensdag avond, aanvang 19.30 uur, graag opgave.

Voor de verschillende workshops in de agenda graag opgave per email of per telefoon 06-10483780. Data voor de vaste groepsbijeenkomsten worden niet in deze agenda vermeld. Wanneer u hieraan wilt deelnemen, kunt u contact opnemen.

2022

3 april
doorgevingen met bloemen


van 13.30 - 17.00 uur

13 april
doorgevingen met bloemen


van 19.30 - 22 uur

augustus
AARTSENGELEN ACTIVATIE

De 7 stralen van de aartsengelen. Workshop om te leren werken met de zeven stralen, met activatie.
Een boeiende workshop waarin je leert werken met de 7 stralen. Het is 7 avonden om de 14 dagen. Een diepgaande meditatie met inwijding iedere avond. De zeven aartsengelen zijn: Michael, Jofiel, Chamuel, Gabriel, Uriel, Rafael en Zadkiel.

Het begint om 19.30 uur tot 22.00 uur.

op aanvraag
PERSOONLIJKE ZIELENBOODSCHAP

Deze avond zal ik me verbinden met een lichtmeester om voor jou een persoonlijke boodschap te schrijven en uit te spreken.

ALGEMEEN
AVOND BIJ JE THUIS OF EEN PERSOONLIJK CONSULT,
NEEM CONTACT MET ME OP

bij voldoende aanmeldingen: datum te bepalen
Schilderen van je eigen zielenportret met een eigen groep.
Op deze dag zul je je eigen zielenportret schilderen. Vanuit de verbinding zul je verbaasd zijn, wat je zelfgemaakte schilderij je heeft te zeggen. 's morgens gaan we schilderen en 's middags zullen alle schilderijen worden gelezen. Het is een workshop waar je tot het laatst toe betrokken blijft. Ook als het schilderij van de ander wordt gelezen. Je hoeft niet te kunnen schilderen om mee te doen aan deze workshop. Deze dag is inclusief lunch. Kosten 85 euro. Dagworkshop
Aanvang 10.00 uur. graag opgave

Aanbevolen links:
Spirituele gedichten / Zielenportretten

Copyright © 2012 De Lichtcirkel.
Webdesign by Mirjam Koster.

CheckStat