Agenda


Een keer in de maand een groepsbijeenkomst om te delen en samen te helen.Een groepsbijeenkomst waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten.
Het zijn steeds blokken van 5 keer van januari t/m mei, of van agustus t/m december op dinsdag of woensdag avond, aanvang 19.45 uur, graag opgave.

Voor de verschillende workshops in de agenda graag opgave per email of per telefoon 06-10483780. Data voor de vaste groepsbijeenkomsten worden niet in deze agenda vermeld. Wanneer u hieraan wilt deelnemen, kunt u contact opnemen.

2019

11 april
ZIELENBOODSCHAP
Schrijven en uitspreken van een zielenboodschap. Een boodschap die je ziel raakt voor jou persoonlijk. van 19.30 - 22.00 uur.

20 tm 22 september
WEEKENDWORKSHOP
Het bouwen van je eigen levensketting. Wat is de blauwdruk van je leven. Welke ervaringen heb je meegenomen uit andere levens. Waar sta je nu. Welke levenslessen heb je ervaren en wat heeft het je gebracht. Een intensief weekend met nieuwe inzichten. Van vorige levens, de conceptie en zwangerschap, geboorte, jeugd, puberteit tot nu.11

vrijdag van 19.00 - 22 uur, zaterdag en zondag de hele dag vanaf 10.00 uur.

bij voldoende aanmeldingen: datum te bepalen
Schilderen van je eigen zielenportret met een eigen groep.
Op deze dag zul je je eigen zielenportret schilderen. Vanuit de verbinding zul je verbaasd zijn, wat je zelfgemaakte schilderij je heeft te zeggen. 's morgens gaan we schilderen en 's middags zullen alle schilderijen worden gelezen. Het is een workshop waar je tot het laatst toe betrokken blijft. Ook als het schilderij van de ander wordt gelezen. Je hoeft niet te kunnen schilderen om mee te doen aan deze workshop. Deze dag is inclusief lunch. Kosten 85 euro. Dagworkshop
Aanvang 10.00 uur. graag opgave

Aanbevolen links:
Spirituele gedichten / Zielenportretten

Copyright © 2012 De Lichtcirkel.
Webdesign by Mirjam Koster.

CheckStat