Agenda


Een keer in de maand een groepsbijeenkomst om te delen en samen te helen.Een groepsbijeenkomst waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten.
Het zijn steeds blokken van 5 keer van januari t/m mei, of van agustus t/m december op dinsdag of woensdag avond, aanvang 19.45 uur, graag opgave.

Voor de verschillende workshops in de agenda graag opgave per email of per telefoon 06-10483780. Data voor de vaste groepsbijeenkomsten worden niet in deze agenda vermeld. Wanneer u hieraan wilt deelnemen, kunt u contact opnemen.

2020

ALGEMEEN
AVOND BIJ JE THUIS OF EEN PERSOONLIJK CONSULT,
NEEM CONTACT MET ME OP

Corona
Vanwege corona zijn alle workshops gestopt, de 1,5 meter kan niet gewaarborgd worden. Zodra de regels worden verruimd zullen wij alternatieve mogelijkheden bekijken en jullie daarover informeren.

In de stilte
In deze bijzondere tijd heb ik mij terug getrokken in Friesland. Hier krijg ik doorgevingen voor deze bijzondere tijd waarin wij nu leven. Deze doorgevingen kan je beluisteren via de volgende link doorgevingen.

bij voldoende aanmeldingen: datum te bepalen
Schilderen van je eigen zielenportret met een eigen groep.
Op deze dag zul je je eigen zielenportret schilderen. Vanuit de verbinding zul je verbaasd zijn, wat je zelfgemaakte schilderij je heeft te zeggen. 's morgens gaan we schilderen en 's middags zullen alle schilderijen worden gelezen. Het is een workshop waar je tot het laatst toe betrokken blijft. Ook als het schilderij van de ander wordt gelezen. Je hoeft niet te kunnen schilderen om mee te doen aan deze workshop. Deze dag is inclusief lunch. Kosten 85 euro. Dagworkshop
Aanvang 10.00 uur. graag opgave

Aanbevolen links:
Spirituele gedichten / Zielenportretten

refresht version 2020 - Copyright © 2012 De Lichtcirkel.
Webdesign by Mirjam Koster.

CheckStat